Van Oers Taal

Van Oers Taal

Van Oers Taal is het taalonderwijsadviesbureau van Suzanne van Oers. Vanuit een gedrevenheid om de kwaliteit van het onderwijs en de kinderopvang stap voor stap te verbeteren, train en coach ik professionals. Ik help ze bij het optimaliseren van hun pedagogisch-en didactisch handelen. Ik wil mensen inspireren en laten leren. Met lef en lol bereik je veel!

Over Suzanne van Oers

Ik studeerde in 1996 af aan de Universiteit van Amsterdam, Engelse Taal-en letterkunde, richting Algemene Taalwetenschap, specialisatie Nederlands als Tweede Taal. Na mijn studie werkte ik als taalspecialist/schoolbegeleider voor ABC Onderwijsadviseurs in Amsterdam. In 2008 startte ik mijn eigen onderwijsadviesbureau Van Oers Taal. Ik ben trainer en coach van leerkrachten en pedagogisch medewerkers, vanuit een enorme passie voor het wonder van taal.

‘Zonder taal ben je nergens’, de titel van de oratie van Dr. Rene Appel, is één van de motieven voor mij om taalleren en taalonderwijs hoog op mijn agenda te zetten. Als je als kind en mens taalvaardig bent, dan vergroot dat je kansen in het leven. Krijg je die kans niet vanuit de omgeving waarin je opgroeit, dan is het essentieel dat kinderopvang en onderwijs die kansen wel bieden aan kinderen. Van Oers Taal staat voor kwaliteit in training en coaching, kennis van taalontwikkeling en taalonderwijs en voor samen met de klant werken aan duurzame en effectieve veranderingen op de werkvloer.

Suzanne van Oers is tevens mede-eigenaar van de Leesacademie, samen met Bas van Eerd.

Daarnaast werkt ze samen met Michelle de Nooijer vanuit Trainersgroep Amsterdam aan de kwaliteit van de VVE. Voor meer informatie kijk op www.trainersgroep.amsterdam.

Scroll naar boven