Training

Training

Werken aan leerkrachtvaardigheden = investeren in je kwaliteit. Veranderen is vaak lastig. Dat vraagt tijd, inzet en bereidheid van pedagogisch medewerkers en leerkrachten en directies. Dat vraagt bevlogenheid en inspiratie van de trainer. Leren is experimenteren. Een proces van vallen en opstaan en vervolgens weer doorgaan. Voor welke trainingen kun je bij Van Oers Taal terecht?

Basistraining VVE van Vier VVE voor de pedagogisch medewerkers kinderopvang

De basistraining VVE van Vier VVE zet in op het vergroten van kennis over de ontwikkeling van het jonge kind. Weten waarom je doet wat je doet en bedenken wat een kind nodig heeft van jou om zich in de volle breedte te kunnen ontwikkelen. Met het volgen van de Basistraining VVE leg je als pedagogisch medewerker een basis voor het werken op een VVE-groep. De kennis en vaardigheden die je aangereikt krijgt en waarmee je gaat oefenen kunnen worden toegepast bij alle erkende VVE-programma’s.

12 bijeenkomsten van 4 uur over een periode van 12 maanden, 5x coaching per deelnemer, inclusief beoordeling, feedback portfolio, contactmomenten. Studiebelasting 110 uur. Groepsgrootte: 16 deelnemers.

Voor meer informatie en een prijsopgave kun je een mail sturen en ik neem contact met je op binnen twee werkdagen.

Basistraining VVE1&2 voor leerkrachten

In opdracht van de gemeente Amsterdam heeft Trainersgroep Amsterdam de Basistraining VVE 1&2 voor leerkrachten ontwikkeld. Deze loopt analoog aan de Basistraining VVE van VierVVE. Inzetten op de doorgaande lijn door elkaars ’taal’ te spreken en te zorgen voor een stabiele en veilige basis voor jonge kinderen. Vanuit die gezamenlijke basis wordt er kindgericht gewerkt aan het stimuleren van ontwikkeling. Kijk voor meer informatie op www.trainersgroep.amsterdam

Scroll naar boven